Introductie
Announcement Date: 1 januari 2002

Met trots mogen wij u mededelen dat Base Consultancy dit jaar 15 jaar bestaat. Een mijlpaal voor ons en ons bedrijf. Paul den Heijer en Raymond Sollie startte 15 jaar geleden een bouwkundig en civieltechnisch adviesbureau in Den Haag. Al vijftien jaar geven wij geheel onafhankelijk bouwkundig en civieltechnisch advies aan onze klanten en voeren wij onze projecten met passie en trots uit! Het is geweldig te zien hoe ons bedrijf zich daardoor heeft kunnen ontwikkelen met een breed dienstenpakket en klanten die al 15 jaar zaken met ons doen.

Onze gedrevenheid om onze projecten beter, slimmer en efficiƫnter te maken blijft. We zullen ons ook gaan richten op andere belangrijke zaken zoals duurzaamheid en circulaire economie. Niet alleen in ons advies, maar ook binnen onze eigen werkzaamheden en in ons bedrijf!

De inzet van onze medewerkers om aan deze idealen bij te dragen, maakt dat wij met groot enthousiasme werken aan mooie projecten voor een duurzamere wereld. En met dezelfde inzet en passie gaan wij op weg naar de volgende 15 jaar!
Paul den Heijer & Raymond Sollie